Reel Rock 8

Reel Rock 8

Posle ogromanog uspeha Reel Rock 7 događaja u 2012., Outdoor Collective se vraća u Srbiju naredne godine sa novim izdanjem Reel Rock filmske turneje. Proširen na tri projekcije po Srbiji (19. novembra u Domu Omladine u Beogradu; 21. novembra u CK13 u Novom Sadu i and 23. novembra u Nišu u Kulturnom Centru u Nišu), Reel Rock 8 je pogledalo oko 800 gledalaca širom zemlje.

U okviru beogradske projekcije, jedan od članova Outdoor Collective-a, ekolog i penjač Boris Šašić, održao je prezentaciju “Penji bez traga”, kojom je skrenuo pažnju na neophodnost prakse održivog penjanja sa što manjim uticajem na prirodu.

Događaj je ponovo sponzorisan od strane Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji, Zelenog Drveta, ALP-a i penjačkog kluba As. Ukoliko želite da vidite snimak sa događaja kliknite na video ispod teksta.

Režija i montaža Benoit Detalle & Marija Jaćimović
Produkcija Outdoor Collective
Dodatni snimci Milos Čikić & Jovana Siklosi
Muzika “Banana Peppers” by Grumpus

Penji bez traga

And here is the talk entitled “Penji bez traga” (“Climb with No Trace”) given by Outdoor Collective member Boris Šašić given during the REEL ROCK 8 event in Belgrade, Serbia, on November 19th 2013.