O nama

Outdoor Collective je udruženje građana koje deluje kao platforma za sve entuzijaste Srbije koji se bave aktivnostima u prirodi. Mi smo nepolitička, nediskriminišuća zajednica u koju su dobrodošli svi oni koji su ujedinjeni oko vizije jačanja i slavljenja kulture rekreacije u prirodi. Svoju viziju širimo putem organizovanja filmskih projekcija o sportovima u prirodi, debata vezanih za zaštitu prirodne sredine, kao i projekata koji pomažu ljudima da ponovo uspostave vezu sa prirodom. Centralna ideja svih naših aktivnosti je promocija održivog i informisanog odnosa prema prirodi u Srbijij i prirodnim resursima.

Okupljajući sve koji uživaju u aktivnostima koje priroda može da ponudi pod jednim kolektivom, naš cilj je da fokusiramo zajedničku energiju u promociju konzervacije jedinstvenih prirodnih lepota naše zemlje. Čvrsto verujemo da je stimulacija aktivne populacije koja duboko poštuje prirodu i u njoj uživa, najbolji način da sačuvamo prirodne lepote za buduće generacije.

Za više informacija molim Vas preuzmite Statut organizacije Outdoor Collective na linku ovde.

Postani volonter

Ako ste zainteresovani za aktivnosti organizacije Outdoor Collective i želite da postanete volonter pošaljite email na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

oc 140222 logo grey

 Štampa  El. pošta